ŠPORT JE MOJE ŽIVLJENJE

osebni trener - miloš mišo stojanović

Sem Miloš, Mišo, in sem fitnes trener. V otroštvu sem treniral košarko na Jančah, kjer je bil del kondicijskih treningov tudi fitnes.

Takoj sem začutil, da je to vrsta treninga s katero lahko kontrolirano dosegam boljše rezultate posameznih sklopov mišic. Da bi lahko treniral sem namesto plačila delal na recepciji fitnesa. Imel sem srečo, da je fitnes Sokol v meni zaznal potencial in mi tako subvencioniral pridobitev licence fitnes trenerja. Kot 20 letni smrkavec sem bil takrat najmlajši nosilec takšne licence.

Kasneje sem svoje znanje in že pridobljene izkušnje pilil na difu, kjer sem, poleg vseh tipov vadb, razvil posebno zanimanje za rehabilitacijsko vadbo. To pomeni, da vadbo prilagajam tudi glede na gibalne ovire.

Danes sem razpet med družino in fitnes dvorano in moj osebni cilj je, da bi ljubezen do gibanja prenesel tudi na moja otroka. Ostale izzive najdem pri pozameznikih, ki mi zaupajo svoje cilje. Večji kot se zdi problem varovanca, v večji izziv mi je.
Hvaležen sem vsem varovancem, ki so mi zaupali. Kot mozaik vseh teh izkušenj, je nastala GetFit vadba.

O trenerju GetFit Milos Stojanovic
Jelica Stevanović GetFit Workout

jelica stevanović

Sem Jelica in sem športna navdušenka. Vse otroštvo sem se ukvarjala z različnimi rekreativnimi športi. Prav v tem sem našla smisel življenja, zato sem se vpisala in zaključila študij na Fakulteti za šport in telesno vzgojo v Novem Sadu. Biti in ostati aktivna je moto mojega življenja. Z željo po novih izkušnjah in znanju sem prišla v Slovenijo.

Te sanje in želje, danes z veliko posluha, uresničuje športni trener Miloš, ki mi vestno predaja vse svoje znanje. Delo z ljudmi v športnih dvoranah me osrečuje, ko vidim, da lahko ljudem pomagam pri doseganju ciljev in da lahko vplivam na njihovo boljše splošno zadovoljstvo ter počutje. Še posebej všeč pa mi je delo z otroki, ker lahko izpopolnjujem tudi svoje znanje slovenskega jezika.